نوشته شده توسط : عابد

مبلمان یکی از اعضای ثابت دکوراسیون منازل است که پاکیزگی آن دغدغه خیلی از خانم‌هاست. مبل‌ها بعد از مدتی استفاده چرک می‌شوند و نیاز به تمیز کردن دارند به ویژه اگر رنگ پارچه آنها روشن باشد یا میزان رفت‌وآمد زیاد باشد. بهتر است تمیز کردن مبل به فاصله کم انجام شود تا ماندن کثیفی و لکه‌ها روی پارچه شما را مجبور به تعویض رویه مبل و صرف هزینه اضافی نکند. مبل‌ شویی با دستگاه درصورتی‌که به‌موقع و به صورت درست و اصولی انجام شود باعث افزایش عمر مفید مبلمان می‌شود. معمولا برای خیلی از افراد این سوال پیش می‌آید که چه مبل‌هایی را می‌توان با دستگاه مبل‌شویی شست؟ مبل‌ها انواع مختلفی دارند. یک دسته‌بندی کلی برای مبل‌ها وجود دارد که شامل مبل استیل، مبل کلاسیک و مبل راحتی است. مبل‌های راحتی به دو دسته تمام پارچه‌ای و نیم پارچه دسته‌بندی می‌شوند.

مبل‌ شویی با دستگاه

به طور معمول پارچه بخش اصلی رویه مبل‌های مختلف را تشکیل می‌دهد. البته مبل‌سازها از چوب و مواد صنعتی هم برای زیبایی بخشیدن به ظاهر مبل‌ها بهره می‌گیرند. جنس پارچه مبل بسیار متنوع و متفاوت است. مخمل، کتان، پشم، ریون و الیاف‌های صنعتی همچون پلی‌استرها، پلی اکریلیک‌ها و نانو بافت‌ها برای پوشش بسیاری از مبل‌ها استفاده می‌شوند.
مبل‌هایی که روکش پارچه‌ای دارند را می‌توان با دستگاه‌های مبل‌شویی شست. البته بخش‌هایی از مبل که از چوب، فلز یا چرم باشد قابل شست‌شو نیست. شست‌وشوی رویه مبل باعث می‌شود کیفیت آن حفظ شود و دیرتر مجبور به تعویض رویه و یا خود مبلمان شوید. مبل‌شویی هر شش ماه یک‌بار یا به صورت سالیانه موجب از بین رفتن لکه‌های روی پارچه مبل شده و از به وجود آمدن لکه‌های کهنه و ماندگار جلوگیری می‌کند.
اما اگر زمان زیادی از خرید مبلمانتان گذشته و لکه‌های مقاوم روی پارچه آن ایجاد شده تنها راه خلاص شدن از شر این لکه‌ها شست‌وشوی مبل با دستگاه است. لکه‌های چربی معمولا سمج هستند و به راحتی پاک نمی‌شوند. کمی نمک و الکل را با هم مخلوط کنید و با پارچه نرمی به آرامی روی لکه چربی بکشید. اگر لکه تازه باشد با این کار از بین خواهد رفت اما اگر لکه چربی قدیمی باشد بهتر است از خدمات مبل‌شویی با دستگاه استفاده کنید.
یکی دیگر از لکه‌هایی که بسیار سخت از بین می‌رود لکه‌های جوهر است. پاک کردن لکه جوهر از فرش، مبل و حتی لباس نیازمند مواد لکه‌بر قوی است. ترکیب آمونیاک و گلیسیرین برای پاک کردن لکه جوهر به کار می‌رود. اگر تصمیم داشتید این روش را در منزل امتحان کنید با توجه به اینکه ممکن است آمونیاک رنگ پارچه رویه مبل را از بین ببرد ابتدا مقدار کمی از این ترکیب را روی پارچه زیر مبل امتحان کنید. در صورت عدم بروز مشکل لکه روی مبل را با این ترکیب پاک کنید. اما اگر احساس کردید این ترکیب به پارچه مبل آسیب می‌رساند و باعث از بین رفتن رنگ آن می‌شود مبلتان را به خدمات مبل‌شویی بسپارید تا خیالتان از بابت آن آسوده باشد.فرش شویی عابدینی یکی از معتبرترین کارخانه‌های قالیشویی تهران بهترین خدمات مبل شویی را با متخصصین حرفه ای در محل انجام میدهد.

شست‌وشوی مبل با دستگاه مبل‌شور

اگر تمایل دارید مبل‌هایتان به صورت اصولی تمیز و پاکیزه شوند و آسیبی به پارچه آنها نرسد بهتر از خدمات یک کارخانه قالیشویی استفاده کنید. افراد حرفه‌ای با کمک دستگاه‌های مبل‌شویی و شوینده‌های مناسب مبل‌ها را می‌شویند بدون آنکه به بافت و کیفیت ظاهری پارچه‌ رویه مبل آسیبی برسد. با این روش تمام لکه‌ها حتی لکه‌های قدیمی از روی پارچه از بین خواهد رفت.
از مزیت‌های استفاده از دستگاه مبل‌شویی این است که نیازی به انتقال مبلمان به کارگاه نیست. شما بعد از آنکه برای شست‌وشوی مبلمان درخواست بدهید مبل‌شویی در محل با افراد متخصص انجام خواهد شد. این کار زمان کوتاهی شاید در حدود یک ساعت نیاز دارد.
هزینه مبل‌شویی هم بستگی به نظر فرد متخصصی دارد که برای بازدید از مبلمان به منزل یا محل مورد نظر می‌آید. او جنس پارچه و نوع لکه‌ها را از نزدیک می‌بیند و میزان قیمت را براساس مواد شوینده و اجرت کار تعیین می‌کند.



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عابد

یکی از مولفه‌های ایرانی که در تمام جهان به عنوان نماد ایران شناخته می‌‌شود فرش دستبافت است. فرش دستبافت ایرانی زیباترین و منحصربه‌فردترین فرش در تمام دنیاست. بسیاری از خانواده‌ها از فرش ماشینی با اینکه تنوع و قیمت مناسبی دارد استقبال نمی‌کنند؛ چون معتقدند فرش دستبافت روح زنده‌ای دارد و به فضای منزل زیبایی و شکوه می‌بخشد. اما شستشوی فرش دستبافت ریزه‌کاری‌ها و حساسیت‌هایی دارد که حتما باید به آنها توجه کرد.
برای شست‌وشوی فرش دستبافت اول باید نوع آن مشخص شود. فرش دستبافت انواع مختلفی دارد. فرش پشمی فرشی است که پرز آن پشمی باشد. فرش پشمی فرش دستبافت معمولی محسوب می‌شود. اما فرش ابریشمی فرش دستبافت درجه یک است. فرش ابریشمی خود چند نوع دارد و بسته به میزان استفاده از ابریشم تمام ابریشم، گل ابریشم و کف ابریشم نامیده می‌شود.
فرش دستبافت در اندازه‌های مختلفی بافته می‌شود. قالی، قالیچه، کلگی، کناره، ذرع و نیم و ذرع و چارک، پشتی، پادری و تابلو فرش انواع فرش دستبافت هستند که بر اساس اندازه نام‌گذاری شده‌اند.

شستشوی فرش دستباف

مراحل شست‌وشوی فرش دستبافت

شست‌وشوی فرش دستبافت بسیار اهمیت دارد. اگر این کار به درستی انجام نشود فرش کیفیت اولیه و رنگ خود را از دست می‌دهد و جلوه آن از بین خواهد رفت. شست‌وشوی فرش دستبافت باید به صورت اصولی و دقیق انجام شود تا در عین حال که آسیبی به بافت آن نمی‌رسد اما همه آلودگی‌ها و لکه‌ها از روی آن پاک شود.
به‌طور کلی شست‌وشوی فرش دستبافت با استفاده از ماشین‌آلات مکانیزه توصیه نمی‌شود و بهتر است با همان روش سنتی انجام شود. معمولا میزان رضایت مشتریان از یک قالیشویی بستگی به نحوه شستن فرش دستبافت توسط آن قالیشویی دارد. حفظ حالت و کیفیت فرش اعتبار دوچندانی به قالیشویی خواهد بخشید.
اولین قدم در شست‌وشوی فرش دستبافت بازرسی فرش است. فرش باید از نظر میزان آلودگی، پوسیدگی و وجود لکه و حتی سوراخ بررسی شود تا قبل از غبارگیری و شست‌وشو اگر نیاز به رفو و ترمیم دارد این اقدامات انجام شود و بهترین روش شست‌وشو برای فرش انتخاب شود.
مرحله بعد غبارگیری از سطح فرش است. غبارها به شکل ذرات دوده، کربن و… به داخل پرزهای فرش نفوذ می‌کنند و با جذب کمترین رطوبت به صورت لکه‌های کثیف روی سطح فرش دیده می‌شوند. این لکه‌ها اگر تمیز نشوند در طول زمان باعث پوسیدگی فرش خواهد شد. آسیب دیگری که غبار و لکه‌ها به فرش دستبافت شما می‌زنند جذب حشرات موذی مثل بید است. در قالیشویی غبارگیری به دو روش دستی و ماشینی انجام می‌شود. دستگاه‌های مکنده ابتدا با استفاده از یک برس نرم فرش را جارو می‌کنند و سپس غبار آنها جذب دستگاه می‌شود. شدت عمل دستگاه بر اساس نوع فرش تنظیم می‌شود تا پرزهای فرش از بین نرود و به بافت فرش آسیبی نرسد. دستگاه‌های دیگری هم در سال‌های اخیر برای غبارگیری مورد استفاده قرار می‌گیرد که با ساختار گردونه و حرکت دورانی تعداد زیادی فرش را غبارگیری می‌کنند.
دستگاه‌های شست‌وشو با استفاده از برس‌های گرد و بزرگ به آهستگی سطح فرش را با کمک مواد شوینده مناسب می‌شویند و آب هم با فشار مناسب فرش را آبکشی کرده تا مواد شوینده از قالی خارج شوند. برای آبگیری فرش دستگاه‌هایی وجود دارند که به روش گریز از مرکز و با حرکت دورانی آب را از فرش می‌گیرند. دستگاه در حین چرخش گرما هم ایجاد می‌کند تا به فرآیند خشک شدن فرش سرعت ببخشد.
البته بسیاری از فرش شویی ها فرش‌های دستبافت را با استفاده از روش سنتی و افراد متخصص می‌شویند تا آسیبی به فرش وارد نشود. فرش‌های ابریشمی بخاطر حساسیت ابریشم نیاز به مراقبت بیشتری دارند. قیمت شست‌‌وشوی قالی‌های ابریشم هم بیشتر است.
دمای آب به‌کاررفته برای شست‌وشو و نوع مواد شوینده برای حفظ رنگ و بافت فرش دستبافت از نکات مهمی است که قالیشویی‌ها در نظر می‌گیرند.



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عابد

یکی از دغدغه‌های اصلی ما هنگام انتخاب مبلمان قابلیت تمیز کردن آسان آن است. مبل از هر جنسی که باشد بعد از مدتی کثیف خواهد شد. اگر در منزل رفت‌وآمد بیشتری داشته باشید یا بچه‌های کم سن در خانه حضور داشته باشند مبل‌ها زودتر چرک می‌شوند و نیاز به تمیز کردن دارند. درصورتی‌که میزان آلودگی کم باشد خودتان می‌توانید در منزل با استفاده از شوینده‌های مخصوص شستشوی فرش و مبل و یک دستمال نرم مبل‌ها را تمیز کنید. البته قبل از آن باید پارچه مبلتان را بشناسید و از شوینده مناسب استفاده کنید تا آسیبی به پارچه نرسد.
اما اگر میزان آلودگی بیشتر است و یا لکه‌های مقاومی روی مبل به وجود آمده یا مبلمان شما پارچه ظریف و حساسی دارد بهتر است از خدمات مبل شویی در محل استفاده کنید. این خدمات به کمک دستگاه‌های مدرن و مواد شستشوی مناسب به صورت حرفه‌ای انجام می‌گیرد.
یادتان باشد شستشوی به‌موقع مبل درصورتی‌که توسط افراد متخصص و به صورت اصولی انجام شود باعث افزایش عمر مفید مبلمان می‌شود. اگر کثیفی بیش از حد روی پارچه مبل بماند شما ناچار به تعویض رویه مبل خواهید شد که قطعا هزینه بیشتری برای شما به همراه خواهد داشت. شاید نگران این باشید که پارچه مبل‌ها در فرایند شستشو آسیب ببیند و یا تشک مبلمان بدحالت شود. اما مطمئن باشید اگر خدمات مبل‌شویی را از موسسه معتبری دریافت کنید مشکلی پیش نمی‌آید.

مبل شویی

 

مراحل قدم به قدم مبل‌شویی در محل

لازم است در قدم اول درباره خدمات مبل‌شویی یک قالیشویی در محل جست‌وجو و تحقیق کنید تا در نهایت کارخانه فرش شویی را انتخاب کنید که بهترین خدمات را با افراد حرفه‌ای به شما ارائه می‌کند. پس از درخواست شما، فرد متخصص برای بازدید از مبلمان به منزل یا محل موردنظر می‌آید تا جنس پارچه و نوع لکه‌ها را از نزدیک ببیند و میزان قیمت را براساس مواد شوینده و اجرت کار تعیین کند. شستشوی مبلمان با پارچه‌های خاص و یا چرم دقت بیشتری را می‌طلبد و ممکن است بعضی لکه‌ها مانند لکه جوهر از روی آن پاک نشود. اگر مبل پارچه ظریف گران‌قیمتی داشته باشد لازم است از مواد شوینده ویژه‌ای استفاده شود که در این صورت صرف هزینه بیشتری را می‌طلبد.
پس از تصمیم‌گیری برای شستشو فرد موردنظر ابتدا مبلمان را با دستگاه مخصوص جارو می‌کند تا تمام گردوغبار از روی مبل و درزهای میانی از بین برود. اگر تشک‌ها قابلیت جداشدن از بدنه مبل را داشته باشند آنها را برمی‌دارد و بدنه را هم جارو می‌کند.
سپس با استفاده از دستگاه مبل‌شویی و مواد شوینده مناسب شروع به شستن می‌کند. دستگاه، مواد شوینده را به همه جای سطح مبل می‌رساند و آن را تمیز می‌کند. ممکن است مقداری کف روی زمین و یا بدنه مبل بریزد اما نگران نباشید این کف‌ها به راحتی پاک می‌شوند.
در مرحله بعد باید کف موجود روی پارچه مبل به کمک دستگاه مکش جذب شود. این دستگاه تمام آلودگی‌ها را از عمق پارچه بدون آسیب زدن به آن مکش می‌کند. شست‌وشوی مبل در محل در حدود یک ساعت زمان لازم دارد. پس از آن مدت زیادی طول نمی‌کشد تا مبل‌ها خشک شوند. در مواد شوینده مبلمان آب کمی به کار رفته در نتیجه میزان نم روی پارچه کم است و آسیبی به مبلمان نمی‌رساند. از طرف دیگر دستگاه مکش بیشتر نم موجود پس از شست‌وشو را جذب می‌کند. اما بهتر است برای اطمینان خاطر چند ساعت صبر کنید و از مبل‌ها استفاده نکنید.
با کمک خدمات مبل‌شویی در محل می‌توانید اطمینان داشته باشید مبلمانتان مثل روز اول تمیز خواهد شد. مبل‌ها بدون آسیب رسیدن به پارچه و در کمترین زمان ممکن پاکیزه می‌شوند و جلوه اولیه خود را به دست می‌آورند.



:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 مرداد 1398 | نظرات ()